Mitä yhdistys tarjoaa jäsenille?

Joogayhditys toimii joogan harjoittajien välisenä yhdistäjänä. Pyrkimyksenä on tehdä joogaa tunnetuksi, aktivoida nykyisiä joogan harrastajia sekä saada uusia harrastajia mukaan toimintaan.  Yhdistys järjestää erilaisia tapahtumia, retkejä ja joogatunteja. Yhdistyksen toimintaan kuuluvat retket ovat usein suuntautuneet Suomen Joogaopistolle, Saarijärvelle. Yhdistys osallistuu vuosittain myös Suomen Joogaliiton Joogapäiville.

Yhdistyksen vuosikokous on helmikuussa, johon kaikki jäsenet ovat tervetulleita.

Jooga on erinomainen mahdollisuus parantaa elämisen laatua !

Mielenkiintoinen fakta

Porin Joogakerho on perustettu jo 4.10.1978. Nimi muutettiin Porin Joogayhdistykseksi 26.5. 2015.

Suomen Joogaliitto

Porin Joogayhdistys on Suomen joogaliiton jäsen. Joogaliitossa on 27 jäsenyhdistystä. Suomen Joogaliitossa on oltu joogaajien asialla jo vuodesta 1967. Joogan ikiaikaiset perinteet elävät monipuolisena suomalaisena joogana. Mukaan on helppo tulla ikään ja asuinpaikkaan katsomatta.
Nauti joogasta kodikkaassa miljöössä luonnon keskellä. Suomen Joogaopisto Saarijärvellä on kurssikeskus, joka on kuuluisa lämpimästä ilmapiiristään.

Tutustu Saarijärven Joogaopistoon ja Joogaopiston kurssikalenteriin