M/L  Joogasali
 Hyvinvointicenter

Yrjönkatu 8, 28100 PORI

M/L Joogasali on perustettu elokuussa 2005 ja on Porin ensimmäinen yksityinen joogasali. Alusta saakka on ajatuksena ollut tarjota jooga eri muodoissa, jotta kaikki löytäisivät oman lajinsa. Joogasali on osa Hyvinvointicenterin laajaa toimintaa ja kaikki sen tiedot löydätkin Hyvinvointicenterin kotisivuilta ja somesta. Joogasalillamme on runsaasti erilaisia ohjattuja tunteja, kursseja ja tapahtumia 7 päivänä viikossa. Voit tulla tunneillemme ilman aikaisempaa kokemusta.

Tarjolla on mm.Lämpöjoogaa jossa on normaalia voimakkaampi joogaharjoitus, sali lämmitetään n. 37 asteen lämpöiseksi. Lämpöjooga on turvallista ja se tukee lihasten rentoutumista.Lempeässä lämpöjoogassa salin lämpötila on n. 34 astetta ja teemme lempeämmän harjoituksen.Syvävenyttelyllä saat uutta tasapainoa kehoosi, vapauttamalla lihaskireyttä. Pitkien joogavenytysten ja oikeaoppisen hengityksen avulla saadaan venytys syvempiin lihaskerroksiin asti. 
Lämpösyviksessä salin lämpötila on n. 30 astetta, joka auttaa lihaksia rentoutumaan.
Äijäjooga on tarkoitettu vain miehille 😊. Keveitä perusharjoituksia ja rentoutumista. Pyrkimyksenä ei ole seistä päällä vaan tukevasti jaloilla. 
Pilatesharjoittelulla vahvistat keskivartalon syviä tukilihaksia, parannat selkärangan liikkuvuutta, kehität kehonhallintaa ja -hahmotusta ja tätä kautta saavutat hyvän ryhdin ja saat esimerkiksi helpotusta selkävaivoihin ja lantionpohjan toimintahäiriöihin. Pilatekseen vaaditaan alkeiskurssi.
Yinjooga on rentouttava ja palauttava harjoitus, joka rauhoittaa kehoa ja mieltä. Yin vaikuttaa syvällä kehossa ja mielessä oleviin sitkeisiin jännityksiin. Harjoitus sopiikin erityisesti jäykille tai kiireen ja stressin vastapainoksi. Yinissä antaudutaan asentoihin lempeästi, viivytään pitkään.
Aromayinissä tuetaan joogaharjoitusta teemaan tai tunnin aiheeseen liittyvällä aromaattisella öljyllä. Öljyn ja tuoksu leviää tilaan ja vaikuttaa joogaajiin hengitysteiden kautta. Kaikki käytettävät öljyt ovat 100% kasvipohjaisia ja puhtaita.
LempeässälämpöYinissä sali lämmitetään n. 28 asteen lämpötilaan.

Lisäksi ryhmille erikseen tilattavia tunteja:5 Tiibetiläistä riittiäNämä riitit ovat yksinkertaisia voimistelu- ja joogaliikkeitä. Ne voimistavat ja notkistavat jäykkiä lihaksia ja niveliä ja niiden uskotaan nuorentavan koko ihmistä.Syvävenyttely+rentoutusKäydään läpi kokokehon isot lihakset lempein ja pitkin venytyksin ja sen jälkeen n. pitkä rentoutus.Naurujooga Nauru edistää mielen ja kehon terveyttä kokonaisvaltaisesti. Naurujooga on yhdistelmä joogan hengitysharjoituksia, venyttelyä, stimuloituja nauruharjoituksia ja lapsellisen leikkimielisyyden kehittämistä.Skumppajooga/bissejooga/kombuchajooga/vichyvesijoogaMeditaatio Meditaatio-tunnilla tutustutaan lyhyisiin läsnäolo- ja hiljentymisharjoituksiin, joita voi tehdä arjessa kotona tai työpäivän lomassa.Shiatsuvenyttely Perinteiseen kiinalaiseen lääketieteeseen ja shiatsu-hoitoon perustuva tunti, jolla venytellään auki kehon energiaratoja. Laittaa jumittuneet energiat liikkeelle lempeästi mutta tehokkaasti.Asahi Asahi tai "Asahi Health" on suomalainen terveysliikunta, joka on saanut vaikutteita itämaisista lajeista kuten taijiquan, qigong (chikung), yiquan sekä jooga.

Ajanvaraukset kätevästi netissä! 
www.hyvinvointicenter.fi tai soittamalla 02 - 637 6061